MALATYA / AKÇADAĞ - Ören İlkokulu

Kas

"Mustafa Kemal Atatürk ´ün 79. ölüm yıl dönümü anma programı okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir."

Kas

Okulumuzda  okul meclis başkanlığı seçimleri 03.11.2017 tarihinde yapıldı.Yapılan oylama sonucunda 47 oyla Başak DURMUŞ başkanlığa seçildi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü kutlandı.programı düzenleyen Ezgi TİTİZ ve Namık KURT öğretmenimize teşekkür  ederiz .

Eyl

İlkÖğretim Haftasını düzenleyen Serap İÇEN , Nihal GÜRER öğretmenlerimize teşekür ederiz .

Kas

. "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz, Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet bayramı çoşkuyla kutlandı .

Ekm

Okulumuzun düzenlediği Birlik ve Beraberlik temalı aşure etkinliğimize katılan Sayın  Valimize, ilçe Kaymakamımıza ,siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına ,kurum müdürlerine,sendika temsilcilerine ve ismini sayamadığımız tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri çerçevesinde "Birlik  ve Beraberlik " temalı aşure etkinliğimize tüm öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz davetlidir.

Ekm

Okulumuzda 1.Dönem okul aile ve veli toplantısı yapılmıştır.Değerli velilerimize gösterdikleri ilgi için teşekür ederiz.